Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αναλυτική παρουσίαση ταινιών SAHFF 2011



Παρασκευή 18 Μαρτίου

Dark Souls - Mørke sjeler (César Ducasse, Mathieu Peteul / Norway-France / 2010 / 95' )
Όταν η νεαρή πρωταγωνίστρια πέφτει θύμα του σχιζοφρενή δολοφόνου με το τρυπάνι αλλά επιβιώνει μεταλλαγμένη σε κάτι απάνθρωπο, ο μεσήλικας πατέρας της αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, μιας και η Νορβηγική αστυνομία αδυνατεί να δώσει λύση ( μα κι εκεί?).
Με φόντο το καθημερινό τοπίο της Σκανδιναβικής ευδαιμονίας , οι Σκοτεινές Ψυχές είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία για την αγάπη, το μίσος, τον συνδικαλισμό, την παράνοια και την εκδίκηση. Μία κόρη zombie, ένας πατέρας εκδικητής και πολύ αίμα που βραβεύτηκαν με τα βραβεία κοινού, σκηνοθεσίας και αντρικού ρόλου στο φεστιβάλ της Μελβούρνης, στο CineFantasy, στου Μανχάταν κ.α.




La petite mort    (Jan Gallasch / Germany / 2010 / 10' )
Κάθε χρόνο πάνω από 200.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από ιατρικά λάθη. Δεν είναι όλα ατυχήματα…
Με αυτή τη λακωνική παρουσίαση έρχεται το καλογυρισμένο μικρό από τη Γερμανία, μαζί με την ιατρική αλλά άκρως ερωτική ιστορία μιας νοσοκόμας και του νεαρού ασθενή της. Μια διαφορετική όψη της κλασικής φαντασίωσης αλλά με εξίσου έντονη κορύφωση!


Amer     ( Hélène Cattet, Bruno Forzani / France - Belgium / 2009 / 90' )
Η Άννα -που θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος της ταινίας- έρχεται μεταφορικά ,αντιμέτωπη με τρεις βασικές φάσεις της ζωής της. Τα παιδικά χρόνια κάτω από το κρεβάτι, η εφηβεία με τον ιδρωμένο λαιμό και η μέση ηλικία της γοητείας και της αποκορύφωσης της σεξουαλικότητας. Όλα αυτά κάτω από ένα πανέμορφο αλλά και βαθιά σκοτεινό καλειδοσκοπικό πρίσμα ποτισμένο με αίμα, τρόμο και διαστολή των ματιών.
Μία από τις ομορφότερες ταινίες των τελευταίων χρόνων με δεκάδες βραβεία (ανάμεσά τους το New Visions Award στο Sitges Festival), που αρχικά δημιουργήθηκε από το ζευγάρι των σκηνοθετών σαν ένας φόρος τιμής στις ταινίες giallo αλλά που στην πορεία δημιούργησε δική της σχολή.
Λίγος Argento, λίγος Fulci, λίγος Bava καθώς και η ομορφιά των εικόνων, των ήχων και της πρωταγωνίστριας - σε όλες τις φάσεις της ζωή της- μας δίνουν ένα εικαστικό μανιφέστο που θα το θυμόμαστε για καιρό! Καλώς ήρθες neo giallo!


Descente    (Pierre Guillaume / France / 2010 / 9')
Τι κάνουμε όταν κάποιος μας χτυπά με μανία την πόρτα μέσα στην άγρια νύχτα? Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον εισβολέα? Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον τρομακτικό εαυτό μας?
Η απάντηση έρχεται από τη Γαλλία με αυτήν την ταινία μικρού μήκους και μας δίνει το δικαίωμα να επιλέξουμε…


Unholy Night  - Örstutt jól  (Arni Jonsson / Iceland / 2010 / 10' )
Σε αντίθεση με τον χοντρούλη χριστουγεννιάτικο ήρωα με τα άσπρα γένια που χωράει στις καμινάδες και που πρωταγωνιστεί και σε διαφημίσεις της κόκα-κόλα, οι Ισλανδοί έχουν κληρονομήσει από την παράδοση και τους μύθους τους  την παρέα των Υule Men.
O μύθος λέει ότι πρόκειται για 13 ήρωες με φιλικά ονόματα αλλά με όχι και τόσο φιλική καταγωγή. Ο πατέρας τους λέγεται Greela και ήταν κανίβαλος. Και αν εμείς περιμένουμε με χαρά τον δικό μας ήρωα να μας φέρει τα δώρα, τα παιδιά των Ισλανδών  έχουν πολλούς λόγους να φοβούνται!
Αυτή είναι μια Ισλανδική παραδοσιακή ιστορία για μια ομάδα νέων σε αποτοξίνωση που έρχεται αντιμέτωπη με τους δικούς της μύθους!


Primal   (Josh Reed / Australia / 2009 / 80' )
Η Αnja και οι πέντε φίλοι της, ακολουθούν τον ανθρωπολόγο Dace σε ένα ταξίδι με σκοπό τη μελέτη ενός αρχαίου βράχου και της εικονογράφησής του. Η χαρά τους όμως εξαφανίζεται όταν μια εκ των κορασίδων μεταμορφώνεται ξαφνικά σε κάτι τόσο μοχθηρό και αιμοβόρο που απειλεί τη ζωή όλων τους. Υπάρχει ένα κρυμμένο μυστικό εκεί έξω στο δάσος που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε πρωτόγονα δολοφονικά όντα και οι φίλοι μας πρέπει να το πολεμήσουν.
Με συμμετοχές στα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ του είδους (Sitges, Fantastic Fest κα.) είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές και εντυπωσιακές ταινίες του είδους των τελευταίων χρόνων.
Το Primal αν και ακολουθεί τις κλασικές φόρμες του αποκαλούμενου camping horror είδους ταινιών, καταφέρνει να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του θεατή θυσιάζοντας κάθε λίγο και λιγάκι και από έναν εκ των πρωταγωνιστών.
Σκηνές πάλης που θυμίζουν γνωστές υπερπαραγωγές, δυνατή μουσική, πολύ αίμα και κορίτσια που θα τα φοβόταν ακόμα και ο βλοσυρότερος κινηματογραφικός ήρωας. Πρωτόγονα πράγματα!


Junko's Shamisen   (Sol Friedman, Canada / 2010 / 11' )
Με φόντο την ενδοχώρα και τα δάση της φεουδαρχικής Ιαπωνίας, παρακολουθούμε την ιστορία της μικρής Γιαπωνέζας Junko, που γυρνώντας στο χωριό της βρίσκει τον τυφλό παππού της φρικτά δολοφονημένο.
Βασισμένο σε μια απλή ιστορία εκδίκησης, αυτό το υπέροχο μικρού μήκους πολυβραβευμένο ταινιάκι, συνδιάζει την παραδοσιακή Ιαπωνική αισθητική του kabuki, με τη σύγχρονη τεχνική του manga και του animation, χαρίζοντας στον θεατή μια μοναδική και πρωτότυπη οπτική εμπειρία.
Τα εύσημα εξ 'ολοκλήρου πάνε στον νεαρό Καναδό πειραματιστή δημιουργό Sol Friedman, τόσο για τη σύλληψη της ιδέας όσο και για την εντυπωσιακή εκτέλεσή της! Και τα εύσημα για την εντυπωσιακή εκτέλεση του μοχθηρού άρχοντα του χωριού πάνε με τη σειρά τους δικαιωματικά στη μικρή θλιμμένη Junko!


Chloe and Attie   (Scooter Corkle / Canada / 2009 / 8' )
H Chloe κρατάει ένα μυστικό! Ένα καλά κρυμμένο στο σκοτάδι μυστικό… Μακριά από τα παιδιά, μακριά από τον κόσμο, μακριά από το παράθυρο, μακριά από όλους! Για πάντα!
Υποχθόνιο, σκοτεινό και άκρως εικαστικό, μικρού μήκους φιλμ, για την ιστορία της δύναμης του μυαλού που προηγείται συχνά αυτής της δύναμης του σώματος!

The Possession of David O' Reilly   (Andrew Cull, Steve Isles / UK / 2010 / 87' )
Ο David τσακώνεται με τη φιλενάδα του και βρίσκει ψυχολογικό καταφύγιο στο σπίτι ενός φιλικού ζευγαριού. Μαζί όμως με τη θλίψη του και την προφανή στεναχώρια του, κουβαλάει και μια πληθώρα περίεργων συμπεριφορών και ψυχολογικών διαταραχών που κάνουν τη ζωή και των τριών , πλέον, κόλαση. Είναι ο David σχιζοφρενής ή η μεταφυσική δραστηριότητα έχει κατακλίσει το Λονδρέζικο διαμέρισμα και κανείς δε θα γλυτώσει?
Γυρισμένο την ίδια χρονική περίοδο με το δημοφιλές πλέον Paranormal Activity, αυτό το Βρετανικό φιλμ που βασίζεται στις υπερφυσικές τρομακτικές δυνάμεις τόσο του μυαλού όσο και της …φύσης , αποκαλείται ως ένα supernatural shockumentary που παρακολουθεί τη δαιμονική παρουσία στη ζωή των πρωταγωνιστών.
Ναι, και αυτό βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και… ναι και αυτό είναι τρομακτικό!


Την ταινία θα παρουσιάσει στο κοινό του φεστιβάλ ο ένας εκ των δύο σκηνοθετών , Andrew Cull.



Σάββατο 19 Μαρτίου
   
The Splat Pack - A wyrd documentary(Mark Henry,  Frank H. Woodward / USA / 2010 / 48' )
Kατά το κλασικό Τhe Rat Pack, έρχεται από τους φίλους αλλά και ειδικούς του κινηματογραφικού τρόμου ο όρος The Splat Pack μια συντομογραφία της αγαπημένης λέξης splatter!
Kαι όλο αυτό περιγράφει αλλά και ορίζει τη νέα τάση που επικρατεί στις κινηματογραφικές δημιουργίες του είδους από τις αρχές των 20s και που άλλοι αποκαλούν απλούστερα torture horror, ένα είδος  ακραίου κινηματογραφικού τρόμου, παραγνωρισμένο μέχρι πρότινος, που όμως κατάφερε σιγά και σταθερά να γράψει τη δική του αιματηρή ιστορία.
Το ντοκιμαντέρ του Mark Henry και του Frank H. Howard για τη νέα και δημοφιλή πλέον σκηνή τρόμου , συγκεντρώνει τους κορυφαίους εκφραστές της και μερικές από τις χαρακτηριστικότερες σκηνές του είδους.
Ανάμεσά τους ο super star πλέον,Eli Roth (Hostel, Cabin Fever,Grinhouse κα.), ο ακραίος Γάλλος Αlexandre Aja (Haute Tension, The hills have eyes, Mirrors, Piranha 3D κα), ο Darren Lynn Bousman (Saw), ο Adam Green (The Hatchet) και άλλοι
Ένα ντοκιμαντέρ must see για τους φίλους του είδους ! Νωρίς και με άδειο στομάχι…



Juan con miedo  - Fearful John  (Daniel Romero / Spain / 2010 / 11' )
Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο χωριό του παππού του, στην όμορφη Ισπανική επαρχία, ο μικρός John συναντά την επίσης μικρή Mary, ένα μυστήριο κορίτσι που του αφηγείται τρομακτικές ιστορίες για τον τόπο και για ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Ο John είναι φοβιτσιάρης. Η Μary δεν είναι όμως…
Καλογυρισμένο μικρό από τη Ισπανία, που θυμίζει τα τρομακτικά παραμύθια των παιδικών μας χρόνων. Αυτά που ακόμα μας στοιχειώνουν και που δεν ξεκολλάν από το μυαλό μας!
Η μικρού μήκους  της φετινής χρονιάς με ίσως τις περισσότερες προβολές σε φεστιβάλ σε όλον τον κόσμο!



Terror on tape   (Special screening )  (Robert Worms / USA / 1983 / 90' )
Μετά από παράκληση αλλά και απειλές χιλιάδων φίλων του φεστιβάλ, έρχεται, κατ' ευθείαν από τα χρονοντούλαπα της δεκαετίας του '80 η ανεπανάληπτη "Kασέτα του Τρόμου", ένα απερίγραπτο cult φιλμ που κάτω από την ομπρέλα μιας τυχαίας ιστορίας, παραθέτει στα μάτια του θεατή μια εντυπωσιακή ποικιλία σκηνών τρόμου και exploitation από σπάνιες και δυσεύρετες ταινίες του είδους και ότι άλλο μπορεί να βάλει κανείς στο νου του.
Ένα ανεπανάληπτο mixtape, gore και trashy σκηνών που κάποιοι λένε ότι άλλαξε τη ζωή τους. Θα το δοκιμάσετε?
Σπάνια, πολύ σπάνια ταινία! Οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι ας μην τη χάσουν!



Ataraxia  (George Sardis / Greece-USA / 2010 / 12' )
Εμπνευσμένη από την "Κοντέσα του Αίματος" , Ελισάβετ Μπάθορι  (Ουγγαρία 1560-1614), η οποία κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για τη δολοφονία εκατοντάδων νεαρών κοριτσιών , έρχεται αυτή η ταινία μικρού μήκους. Μια νέο-γοτθική ιστορία για μια νεαρή νοσοκόμα που λαχταρά να εντυπωσιάσει τους νέους πλούσιους εργοδότες της.  Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι το αφεντικό της έχει μια ασυνήθιστη αδυναμία τόσο για τις νεαρές υπαλλήλους της όσο και για τον αποκρυφισμό.
Η μόνη ελληνική συμμετοχή του φεστιβάλ φέτος, έρχεται από έναν Έλληνα , τον  ανερχόμενο Γιώργο Σάρδη που πλέον ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες.
Ας της δώσουμε την απαραίτητη προσοχή!

Στην προβολή θα παρευρεθεί και ο σκηνοθέτης, Γιώργος Σάρδης.




Mama  (Andres Muschietti / Spain  / 2008 / 3' )
Ένα παιδικό δωμάτιο. Δύο μικρά αδέλφια. Μια τρομακτική ιστορία.
Τα 3 και μοναδικά λεπτά αυτής της μικρής ιστορίας τρόμου ήταν μάλλον υπεραρκετά τόσο για να σαρώσουν τα βραβεία στα φεστιβάλ τρόμου όσο και για να πείσουν τον έμπειρο αλλά και προνομιούχο πλέον Guillermo Del Toro να προτείνει στον σκηνοθέτη Andy Muschietti να βάλει μπρος τα γυρίσματα για ένα κανονικό μεγάλου μήκους φιλμ !
Παρ' όλο που τα γυρίσματα του Hobbit απασχολούν συνεχώς τον Ισπανό μεγαλοδημιουργό, εκείνος δεν σταματά να έχει τα μάτια του ανοιχτά και να ανακαλύπτει νέες ενδιαφέρουσες δουλειές.
Εμείς σας παρουσιάζουμε αυτό που είδε κι εκείνος…  Τα υπόλοιπα στο κοντινό μέλλον!



The man who collected food   (Matthew Roth / USA / 2010 / 79' )
Ο Miguel είναι ένας νέος άνθρωπος με μια εκνευριστική μητέρα και μια πρωτότυπη συλλογή.
Ο Miguel είναι συλλέκτης φαγητού. Το φαγητό είναι ο κόσμος του και σαν καλός συλλέκτης φροντίζει τόσο να εμπλουτίζει τη συλλογή του όσο και να την απολαμβάνει.  Η συλλογή του Miguel όμως απαιτεί συνεχώς αλλαγές και τόσο εκείνη όσο και αυτός μεταμορφώνονται σε ένα αιμοβόρο , κανιβαλιστικό τέρας!
Μια απίστευτη  ιστορία για έναν συλλέκτη, για το φαγητό, για τον κανιβαλισμό και για την επιβίωση.
Βραβείο καλύτερης ταινίας  και καλύτερης αντρικής ερμηνείας στο Εerie Horror Film Festival και στο Chicago Horror Film Festival.
Η προβολή του στο φεστιβάλ είναι η παγκόσμια πρεμιέρα του εκτός Ηνωμένων Πολιτειών! Καλή όρεξη!



Ice Scream   (Roberto De Feo, Vito Palumbo  / Italy / 2009 / 22')
O Μicky είναι ένα εικοσάχρονο ντροπαλό και ανασφαλές αγόρι που περνάει το κατώφλι ενός μικρού Ιταλικού καφέ για να αγοράσει ένα παγωτό για το κορίτσι του. Εκεί -για κακή του τύχη- πέφτει στα χέρια των δύο τοπικών ταραξιών, του Brando και του Alex. Aυτή είναι η αρχή μιας μέρας που δε θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του…
Με δύναμη από την Ιταλία!
Κουβαλώντας τον τίτλο του πιο πολυβραβευμένου Ιταλικού μικρού μήκους φιλμ όλων των εποχών, το Ice Scream είναι μια μεγάλη έκπληξη γεμάτη βία, ωμότητα και σκληρές σκηνές που ίσως κάποιους σοκάρουν! Καλογυρισμένο και με έντονη την επιρροή από τον  μπαμπά Lynch, οι De Feo και Palumbo δίνουν ένα γερό χαστούκι στον σύγχρονο Ιταλικό κινηματογράφο που αναζητά πλέον εδώ και χρόνια τις παλιές του δόξες!


Sinkhole    (Eric Scherbarth /  USA / 2009 / 13')
Ένας πωλητής πλησιάζει έναν μυστήριο γαιοκτήμονα, με σκοπό να του προτείνει να αγοράσει την εγκαταλειμμένη έκταση με ανθρακωρυχεία που του ανήκει. Εκεί όμως ανακαλύπτει ότι κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο φανταζόταν...
Βραβευμένο ως το καλύτερο μικρού μήκους φιλμ στο New York City Horror Film Festival , μεταξύ άλλων, και γυρισμένο  σε μια αληθινά επικίνδυνη περιοχή στην Πενσυλβάνια, το Sinkhole διηγείται μια ιστορία για την απληστία. Ο ένας εκ των δύο ηρώων προσπαθεί να διδάξει τον άλλον αυτό που κι εκείνος με τη σειρά του έχει διδαχθεί, και αφορά στο κυνήγι της επιτυχίας με κάθε κόστος.
Από τις πιο καλογυρισμένες και αξιοσημείωτες παραγωγές που βολτάρουν τελευταία στα διεθνή φεστιβάλ!




All flowers in time  ( Jonathan Caouette / USA - Canada / 2010 / 14' )
Ζούμε σε έναν μυστήριο και φανταστικό κόσμο, όπου ένα Ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο προσελκύει υπνωτίζοντάς τους, νέους θεατές, κάνοντάς  τους να πιστεύουν ότι μεταμορφώνονται σε άλλους ανθρώπους ή ακόμα και σε τέρατα.
Όλα καλά με την εν λόγω ψυχεδέλεια αλλά κάπου κρύβεται και μια αλήθεια.
Στην ταινία πρωταγωνιστεί η εξαιρετική  χολυγουντιανή αντιστάρ Chloe Sevigny και ο σκηνοθέτης Jonathan Caouette είναι κολλητός φίλος και συνεργάτης του Gus Van Sant, καθώς επίσης έχει σκηνοθετήσει και το ντοκυμαντέρ για το δημοφιλές φεστιβάλ All Tomorrow's Parties με πρωταγωνιστές τους Patti Smith, Iggy Pop, Belle And Sebastian, The Gossip και Nick Cave.
Ο ροκ σταρ του διημέρου είναι λοιπόν χωρίς αμφιβολία αυτό το μικρό!



Deus Irae   (Pedro Cristiani / Argentina / 2010 / 13' )
Μια ομάδα terminators εξορκιστών επισκέπτεται το σπίτι με το δαιμονισμένο κορίτσι και αναλαμβάνει δράση.
Εκεί μπροστά στα μάτια της έντρομης μάνας, οι τρεις εκδικητές που υποτίθεται πολεμούν το Σατανά, αποδεικνύουν ότι εκείνος είναι μάλλον το καλό παιδί της υπόθεσης και ότι εκείνοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.
Η ταινία με την πιο εντυπωσιακή σκηνή εξορκισμού στην ιστορία του κινηματογράφου - αλήθεια!- που κάνει ακόμα και τον πιο έμπειρο θεατή και φίλο του τρόμου να θέλει να δαγκώσει τη γλώσσα του.
Η Αργεντινή εξορκίζει με φρίκη και στυλ! Η Παναγιά μαζί μας!



The life and death of a porno gang   (Mladen Djordjevic / Serbia / 2009 / 90')
Βρισκόμαστε στο 2001, μια δεκαετία πριν, τότε που τελειώνουν οι ημέρες αφθονίες του Μιλόσεβιτς, στο ταλαιπωρημένο ήδη Βελιγράδι.
Η ιστορία μας παρακολουθεί την πορεία από το όνειρο στην παρακμή του σπουδαστή κινηματογράφου Marko στην προσπάθειά του να γυρίσει χαμηλού προϋπολογισμού ταινίες τρόμου και επιστημονικής φαντασίας. Κάπου εκεί έρχεται η αποτυχία και η γνωριμία του με μια ομάδα από διαφόρων ειδών παρίες. Πορνο-σταρς, τοξικομανείς , φορείς, ζητιάνοι και απατεώνες, όλοι μαζί μεταφέρονται με το νοικιασμένο βαν της παρέας σαν ένα μπουλούκι από χωριό σε χωριό και δίνουν μοναδικές γκροτέσκες παραστάσεις στους χωρικούς.
Κάπου εκεί σταματάμε εμείς την αφήγηση και αναλαμβάνει ο Mladen Djordjevic να μας παρουσιάσει μια από τις σκληρότερες ταινίες των τελευταίων χρόνων.
Δύο ταινίες φέτος σόκαραν το κοινό στα φεστιβάλ και αυτή είναι η μία από αυτές. Και οι δύο ταινίες είναι από τη Σερβία!
Χωρίς να συγκαταλέγεται αυστηρά στις κατηγορίες τρόμου , το Life and Death of a Porno gang είναι χωρίς αμφιβολία, μια πολύ τρομακτική ταινία για την πραγματικότητα των Βαλκανίων και μια πολύ ενδιαφέρουσα σκηνοθετική ματιά στο σκοτάδι που γεννάει μέσα μας η φτώχεια και η εξαθλίωση!
Όταν λέμε συχνά ότι ο αληθινός τρόμος βρίσκεται εκεί έξω, έρχεται αυτή η ταινία να μας το κάνει απολύτως κατανοητό!

Δείτε τη!!!


Pig   (Adam Mason / USA /  2010 / 90')
Χωρίς εμφανή αρχή, μέση και τέλος το μαρτύριο που λέγεται Pig, έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και παρουσιάζει ένα ανελέητο 90λεπτο βασανιστηρίων και παράνοιας.
Το ζευγάρι των πρωταγωνιστών απλά αρέσκεται στο να κρατάει ομήρους και να τους βασανίζει. Τα βασανιστήρια ποικίλουν και οι κραυγές τους δε σταματούν παρά μόνο με τους τίτλους του τέλους.
Η ταινία που σόκαρε στο τελευταίο Sitges Festival αλλά και όπου και αν προβλήθηκε, δεν είναι μια ταινία τρόμου για όλους. Δεν είναι καν μια απλή ταινία τρόμου. Είναι ένα τολμηρό μανιφέστο που αποκαλύπτει τη διαστροφή της σύγχρονης κοινωνίας  ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει και τον δημιουργό του.
Ατελείωτες κραυγές, άναρθροι διάλογοι, μισητοί ήρωες και παντελής έλλειψη οίκτου και κορύφωσης κάνουν το Pig να τοποθετείται στο πρόγραμμα ως η τελευταία ταινία του φεστιβάλ για πολλούς λόγους.
Ο ένας από αυτούς είναι για να μπορεί κάποιος να φύγει τρέχοντας χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψει ποτέ!!!
Και του χρόνου!






FRIDAY , MARCH 18 

17:00
Dark Souls - Mørke sjeler (César Ducasse, Mathieu Peteul / Norway-France / 2010 / 95' ) w. english subs 


18:45
La petite mort (Jan Gallasch / Germany / 2010 / 10' ) no subs 
Amer ( Hélène Cattet, Bruno Forzani / France - Belgium / 2009 / 90' ) w. english subs 


20:30
Descente (Pierre Guillaume / France / 2010 / 9') no subs 
Unholy Night - Örstutt jól (Arni Jonsson / Iceland / 2010 / 10' ) w. english subs 
Primal (Josh Reed / Australia / 2009 / 80' ) w. greek subs 


22:30
Junko's Shamisen (Sol Friedman, Canada / 2010 / 11' ) no subs 
Chloe and Attie (Scooter Corkle / Canada / 2009 / 8' ) no subs 
The Possession of David O' Reilly (Andrew Cull, Steve Isles / UK / 2010 / 87' ) w. greek subs 


00.30
BOHREN UND DER CLUB OF GORE LIVE ! (GERMANY) 


SATURDAY, MARCH 19 

16:00
The Splat Pack - A wyrd documentary (Mark Henry, Frank H. Woodward / USA / 2010 / 48' )w. greek subs 


17:00
Juan con miedo (Daniel Romero / Spain / 2010 / 11' ) w. english subs 
Terror on tape (Special screening ) (Robert Worms / USA / 1983 / 90' ) w. greek subs 


19:00
Ataraxia (George Sardis / Greece-USA / 2010 / 12' ) w. greek subs 
Mama (Andres Muschietti / Spain / 2008 / 3' ) w.english subs 
The man who collected food (Matthew Roth / USA / 2010 / 79' ) w. greek subs 


20:50
Ice Scream (Roberto De Feo, Vito Palumbo / Italy / 2009 / 22') w. english subs 
Sinkhole (Eric Scherbarth / USA / 2009 / 13') w. greek subs 
All flowers in time ( Jonathan Caouette / USA / 2010 / 14' ) w. greek subs 
Deus Irae (Pedro Cristiani / Argentina / 2010 / 13' ) w. english subs 


22:15
The life and death of a porno gang (Mladen Djordjevic / Serbia / 2009 / 90') w. greek subs 


24.00
Pig (Adam Mason / USA / 2010 / 90') w. greek subs