Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

BACK FROM THE GRAVE !




Εκτιμώντας απεριόριστα το ενδιαφέρον σας και τις συνεχείς σας απορίες για το που βρισκόμαστε -αρχικά- και για το πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο φεστιβάλ, νομίζουμε ότι σας χρωστάμε μια εξήγηση!

Ιανουάριος  του 2008, Δεκέμβριος του 2008 (με όλα τα παρελκόμενα...), Απρίλιος του 2010 και Μάρτιος του 2011. Μετά από αυτή την ανισόρροπη χρονολογική σειρά, τι σας κάνει να νομίζετε ότι θα είμαστε προβλέψιμοι?

Η αλήθεια είναι - και αυτήν επίσης σας τη χρωστάμε-, ότι το Screamin' Athens Horror Film Festival , είναι αν μη τι άλλο ένα φεστιβάλ πολύ ζωντανό. Από την ιστορική εκείνη μέρα που αποφάσισε να βγει στον κόσμο από τον τάφο, λειτουργεί αυθαίρετα, θρασύτατα, υποχθόνια και απρόβλεπτα.

Και εσείς το έχετε ακολουθήσει, το έχετε στηρίξει και το έχετε αναζητήσει.

Όμως τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα επιθυμούμε κι έτσι όλα αυτά που τόσο καιρό συμβαίνουν δίπλα μας, μέσα μας και ακόμη πιο βαθιά, δε μας έχουν αφήσει καθόλου ανεπηρέαστους. Είμαστε και τρομοκρατημένοι και φοβισμένοι. Και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τις σούπερ δυνάμεις που – αναμφίβολα- κρύβουμε μέσα μας για να συνεχίσουμε τα πάντα!

Έτσι, ενώ όλοι αναμένατε να "χτυπήσουμε" μέσα στην άνοιξη του 2012, εμείς αποφασίσαμε ότι χρειαζόμαστε χρόνο, ξεκούραση και αλλαγές.

Και κάπου εδώ, νιώθοντας ότι τα έχουμε βάλει όλα αυτά σε μια σχετική τάξη, ξεκινάμε και πάλι το στήσιμο, τον προγραμματισμό, το ξενύχτι και την αναζήτηση του υλικού για την πέμπτη εκδοχή του φεστιβάλ. Αισίως!

Σε πρώτη φάση μπορούμε μόνο να αναφέρουμε ότι θα σας κρατάμε ενήμερους για τις όποιες εξελίξεις, αποκαλύπτοντας μόνο ότι αλλάζουμε χώρο και καλοκοιτάμε τα τέλη του φθινοπώρου του 2012.
Α, και αν όλα πάνε καλά θα «μεγαλώσουμε»…

Ξεχάστε το διήμερο! Πάμε για πολλές ώρες τρόμου και δε χωράμε πουθενά!


Μείνετε συντονισμένοι!

The SAHFF 2012 team



3 σχόλια: